Satsa på bekväma träningskläder

Satsa på bekväma träningskläder

Det är mycket roligare att träna i riktigt snygga träningskläder, men för att det ska vara skönt att träna ska kläderna också vara bekväma. Idag finns det särskilt utformade träningskläder som lyckas kombinera snyggt träningsmode med otrolig bekvämlighet. Perfekt för både träningspassen och sköna slappa dagar.

Köp bekväma träningskläder

Det underlättar verkligen att ha riktigt sköna träningskläder för att ta sig ut i spåret, gå till fitnesscentret eller gymmet. Kläder som du inte vill ta av dig, utan gärna också sitter med hemma i soffan. Om du inte gillar att träna kommer snygga och bekväma träningskläder hjälpa dig att motionera. Det är roligare att sätta på sig kläder som man verkligen trivs i, så att kläderna blir en del av själva träningen. Ett tips är att satsa på seamless, sömlösa, träningskläder. Så att du slipper kanter som skaver. Satsa på seamless träningstights och kläder från Aim som är ett svenskt märke i riktigt schysst kvalitet. Aim startades av Tekla och Helen 2014 och har en snygg nordisk design. Du hittar både färgglada träningskläder, men också snyggt stilrena kläder i mullvad, hallon och svart. Kläder som du kommer att gilla att ha på dig på både gymmet, när du står på crosstrainern hemma och när du sitter i soffan och slappar.

Din träningsgarderob

I din träningsgarderob bör du ha ett par sköna träningstights. Vissa älskar färgglada tights, medan andra vill ha mer neutrala byxor i svart eller mörkblått. Köp den färg som du känner dig bekväm med. Som tjej bör du också satsa på en riktigt bra tränings-bh. En sport-bh som håller bysten på plats. Det är inte bekvämt att dansa zumba eller spela innebandy med en byst som rör sig alldeles för mycket. Hitta den bh som verkligen passar dig. Hos Aim hittar du snygga behåar som både passar för träning och vardag. Om du inte gillar bygel-bh är faktiskt en vanlig sport-bh ett bra alternativ under vardagen. Naturligtvis inte samma bh som du brukar träna i. Sedan behöver du ett linne och gärna en långärmad tröja. Om du brukar löpa, cykla, powerwalka eller promenera mycket utomhus är det smart att också köpa en reflexjacka eller en sportjacka med ett par rejäla reflexer. Din aktivitet avgör naturligtvis vilka kläder som du behöver, men du bör verkligen satsa på både snygga och sköna kläder som du gärna sätter på dig.

Träningskläder för slappa dagar

Träningskläder är ju ofta både mjuka och väldigt stretchiga. Perfekta för slappa och lata dagar. Särskilt vintertid kan det vara skönt att sitta i ett par sköna tights och en härlig munktröja framför brasan. Om du älskar träningskläder kan du även bära dem när du ska till affären eller träffa vänner. Då är det smart att till exempel matcha ett par träningstights med ett par snygga skor och tröja. Det är ingen skillnad på att ha på sig ett par träningstights eller ett par vanliga tights egentligen, förutom att träningstightsen ofta är mycket skönare.