Låt din hud stråla

Låt din hud stråla

De allra flesta kvinnor drömmer säkerligen om en fräsch och strålande hy, och faktum är att det inte alls är omöjligt att uppnå. Med en kombination av konditionsträning, bra hudvård och hälsosam kosthållning har du receptet på en riktigt vacker hy.

Skapa en bra grund att stå på

Det finns fullt av goda anledningar att investera i hudvårdsserier bestående av krämer, serum och annat som verkligen tar hand om din hud. Men för att krämerna ska kunna göra sitt jobb ordentligt behöver din hud vara ren och omhändertagen inifrån och ut. En bra rengöring möjliggör att exempelvis produkterna från fantastiska Elixir Cosmeceuticals stärker, skyddar och förbättrar hudens hälsa precis som de är tänkta att göra. Att dessutom se till att du äter mat som ger din kropp rätt byggstenar för att hålla sig stark och frisk, gör att även din hy påverkas positivt. Föredrar du skräpmat, sover i dagens smink och inte rör dig tillräckligt kommer din hy inte stråla och se precis så fräsch ut som du drömmer om. Men varje dag är en ny möjlighet att ta beslut som rör dig i riktning mot styrka, hälsa och en vacker hy. Att få upp pulsen några gånger varje dag är oftast mycket lättare än man kan tro; det räcker med ett hopprep så har du förutsättningar att låta hjärtat jobba på. Och när pulsen höjs och hjärtat får arbeta kommer det också synas på din hy.

Att prioritera kondition, hudvård och bra mat kommer förgylla så många delar av ditt liv; det kommer inte bara resultera i en friskare hy. Ditt humör höjs, du blir mer stresstålig och du får mer energi till att orka med din vardag. Som kronan på verket kommer din hy stråla och dina hudvårdsprodukter kommer kunna göra ett riktigt bra jobb – det kommer inte vara pengar i sjön och en undran från dig om varför din hy fortfarande inte mår bra trots att du köpt så bra grejer. Med rätt grund kommer du må fantastiskt inifrån och ut!