Att tänka på innan en bröstförstoring

Att tänka på innan en bröstförstoring

Går du i tankar om att förstora bysten? Kanske trivs du idag inte med dess utseende och vill göra ett ingrepp för att bli mer nöjd? Då kan det passar dig att sätta in implantat. Innan du gör det är det dock viktigt att ta några saker i beaktande.

Använd moderna implantat

Många drar sig för att operera bysten eftersom de är rädda för att få ett onaturligt resultat. Kanske tänker man på 90-talets väldigt runda implantat som gjorde att brösten såg ut som bollar. Så behöver det emellertid inte längre vara. Hos Motiva Sverige hittar du den nya generationens implantat. Dessa är mjuka och följsamma och beter sig precis som vanliga bröst när du rör dig. De finns dessutom i flera olika modeller så att du kan få exakt den form du önskar. En annan viktig aspekt av dessa implantat är att de är säkra. Många skräms ju annars idag av den skandal som franska PIP-implantat orsakade 2013.

Anlita en seriös klinik för konsultation

Att plastikoperera sig är som du säkert redan vet en ganska dyr affär. Det är dock viktigt att du inte vänder dig utomlands för att göra operationer och på så sätt spara pengar. Faktum är att representanter för Svensk förening för estetisk plastikkirurgi direkt avråder från utlandsoperationer av flera olika anledningar. Dels ser man en ökning av patienter som man får ta hand om efter att de har opererat sig utomlands och dels har du ofta ingen sjukvårdsförsäkring i det land där du opererar dig. Det är dock inte bara utomlands som det kan gå fel. Även i Sverige finns oseriösa kliniker där operationer misslyckas. Motiva är dock anslutna till flera seriösa klinker med gott rykte, därför kan du lugnt söka dig till dem. Där får du också en bra och grundlig konsultation som gör att du kan visualisera slutresultatet på ett bra sätt.