Badmode och beachkropp

Badmode och beachkropp

Nu är sommaren här och det betyder att det är badsäsong. Att bada kan innebära ångest och många känslor av att kroppen inte är snygg nog. För att få den kroppen som du är nöjd med är en väg att gå att träna och äta bra mat. Sedan är det bra att jobba med hur du ser på dig själv. När det kommer till träning är styrketräning det bästa sättet att forma kroppen. Om du är nybörjare inom styrketräning kan det vara en bra idé att satsa på basövningar som bänkpress, axelpress, marklyft och knäböj. Då tränar du stora muskelgrupper och flera muskler får jobba samtidigt. Dessa övningar kan du göra både på gymmet och hemma. Om du är osäker på hur du ska träna kan du ta hjälp av en personlig tränare. Sedan är det viktigt att äta bra mat. Försök att undvika mat som inte innehåller någon näring. Om du ska äta socker bör du välja dina tillfällen. Tänk på att kosten nästan är viktigare än själva träningen i sig. Du måste vara motiverad och verkligen gå in för att nå ditt mål. Sedan ska du komma ihåg att du duger som du är och din kropp alltid är en strandkropp som klär i badkläder.

Badmode 2021

När det kommer till badmodet finns det oftast många alternativ att välja mellan. I år är det trendigt med pastellfärger, jordnära toner, sportiga badkläder, räfflade material, höga midjor och mycket mönster. Allt det är något som präglar badmodet sommaren 2021. Det syns även många grafiska mönster och många snygga detaljer. Det är både volanger och korsade ryggar på både bikinis och baddräkter. Det finns något för alla smaker. Nu säljs även bikinidelarna oftast separat så det är lättare att hitta en bra storlek på överdelen och underdelen. Tänk på att välja badkläder som du trivs i och som framhäver dina former på ett smickrande sätt. Att ha en strandtunika eller en omlottkjol är snygga plagg att matcha badkläderna med. En stråhatt är väldigt snyggt på stranden och ett perfekt solskydd.

Några trender att inspireras av

Om du vill ha inspiration är en stark trend inom badkläder att ha one-shoulder. Det gäller både för baddräkter och bikini. Det är en snygg detalj som passar många. Att ha en smockad bikini i sommar är supertrendigt och snyggt. Badkläder med cut outs är också supermoderna och något som är väldigt snyggt.